Gazdaság
Budapest, 2015. január 20.
Kuna Tibor, a Young and Partners Kft. ügyvezető igazgatója a Csapra fel! kampány eredményhirdetésén Budapesten, az Akvárium Klubban 2015. január 20-án. A Csapra fel! elnevezésű, a tudatos csapvízfogyasztást népszerűsítő kampányban az öt állami regionális víziközmű-szolgáltató kiválasztott vízbázisaiból származó, 15 féle vizet kóstolhatták meg az érdeklődők. A szavazatok alapján a győztes az Észak-Magyarországi Regionális Vízművek Zrt. szilvásváradi, Szalajka-völgyi vize lett.
MTI Fotó: Soós Lajos

Meglepetés: Szijjártó barátja nem nyert egy közbeszerzésen

Ember Zoltán
Ember Zoltán

újságíró. 2018. 01. 04. 12:53

Korábban a témában:

Néha fura dolgokat produkál az élet, Kuna Tibor, Szijjártó Péter külgazdasági miniszter barátja nem nyert egy közbeszerzésen – derült ki a közbeszerzési értesítőből.

Kuna cége a Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft. egyedül adott be pályázatot. A megrendelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium viszont eredménytelennek nyilvánította az eljárást, mert az ajánlattételi határidőben nem adtak be legalább két ajánlatot. Ez egy törvény adta lehetősége a kiírónak, most éltek vele.

A feladat rendezvényszervezés lett volna, egészen pontosan “a Zöldkarikás Játékok komplex szemléletformálási program című projekthez kapcsolódó rendezvényszervezési feladatok ellátása”.

A Zöldkarikás Játékok lényegében egy speciális, országos tanulmányi verseny, amely az energiahatékonyságot és környezettudatosságot népszerűsíti uniós pénzből. A többfordulós, évenkénti területi és országos döntőt is magában foglaló, szemléletformálást célzó tanulmányi versenyre iskolai csapatok jelentkezhetnek. A versenyek teljes körű lebonyolítását kellett volna megszerveznie a nyertesnek.

Kuna Tibor cégei csak tavaly 12,9 milliárdnyi közpénznek örülhettek.

Budapest, 2014. október 2.
Az EuroJackpot nevű, október 4-étől induló sorsolásos játékot reklámozó oszlop Budapesten, a Pólus Centerben lévő Szerencsejáték Zrt. lottózójánál 2014. október 2-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
A duplájára emelkedett a Szijjártó barátjának adható állami pénz
9,3 milliárd forintból ki lehetne fizetni Pécs adósságát.

Kiemelt kép: MTI/Soós Lajos

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Young desperate man in casual clothes abandoned lost in depression sitting on ground street concrete stairs alone suffering emotional pain, sadness, looking sick in grunge lighting
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.