Gazdaság
Szolnok, 2008. október 20.
OrangeWays Zrt. egyik autóbusza várakozik a Jászkun Volán Zrt. távolsági pályaudvara elõtt. Az OrangeWays a Blaguss GmbH-val közösen pályázott Szolnok teljes helyi autóbusz-közlekedésének ellátására. A másik pályázó a Jászkun Volán Zrt.
MTI Fotó: Mészáros János

Lehúzatta a rolót az Orangewayszel a GVH

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

újságíró. 2017. 12. 21. 16:39

Ne is próbáljon most jegyet foglalni az Orangeways járataira, a versenyszellem sínylődik miattuk a GVH szerint.
Korábban a témában:

Ideiglenes intézkedéssel megtiltotta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a www.orangeways.com honlapon, hogy ott folytassák „a személyszállításra vonatkozó kereskedelmi gyakorlatot”. Emellett kötelezték az Orangeways márkanevet használó cégeket, hogy töröljék a honlapjukról a vonatkozó tartalmakat – közölte a GVH csütörtökön.

A hivatal emellett versenyfelügyeleti eljárást folytat minden ellen, ami Orangeways, mert szerintük feltételezhető, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósítottak meg a busztársaságnál. Az egyik fő gond, hogy nem rendelkeznek a szükséges engedélyekkel. Mivel a fogyasztók az Orangeways.com-on tudnak jegyet foglalni, ezért ezt állították le.

A GVH közleménye fogyasztói panaszokat is említ, ráadásul a versenyt is veszélyezteti az Orangeways gyakorlata. A közlemény lényege szerint „megállapítható, hogy az intézkedés halaszthatatlan, és más módon eredményesen nem biztosítható a fogyasztók további anyagi veszteségeinek elkerülése”. Ha most az ember a honlapra kattint, az be se jön, jegyet se lehet foglalni.

(Kiemelt kép: MTI Fotó/Mészáros János)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 31.
A Budapest–Esztergom vasútvonalon végzett felújítási és villamosítási munkák során felújítják a Budapest-Angyalföld, újabb néven az Angyalföldi vasútállomás egy részét. A munkálatok miatt március 31-től július 29-ig változik a vonatok menetrendje, korlátozásokra kell számítani. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.