Gazdaság

Újabb paksi ingatlanos cég a Lévai-családhoz köthető körnél

Ugyanarra a paksi címre jegyezték be az Atomlog Kft.-t, ahova Orbán Viktor feleségének családjához köthető, Gesztenyés Lakóparkot építő EPI Első Paksi Ingatlanfejlesztő Kft.-t is – olvasható a HVG-n.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Gesztenye Park nevű, lakópark-fejlesztési projekt keretében 77 lakást, dupla ennyi parkolóhelyet és 5 üzletet építenének fel Pakson, a kivitelező cég az EPI Első Paksi Ingatlanfejlesztő Kft., a lakásokat, üzlethelyiségeket értékesítő egyik vállalkozás pedig a budapesti Centrál-Ing Ingatlaniroda. A Centrál-Ing Kft.-nek van egy cége, a Centrál-Fert Kft., ez utóbbi cégben pedig résztulajdonos Ökrös Imre, a miniszterelnök feleségének, Lévai Anikónak a sógora.

Az Atomlog tulajdonosai között ott találjuk az Amalfi Hungária Kft.-t, illetve a budapesti Thales Procurator Vagyonkezelő Kft.-t is – előbbi nyerte el a paksi városközpont felújítását 89 millió forintért. A HVG emlékeztet, hogy ugyanez a kör hozta létre ugyenezen a címen az ingatlanforgalmazással foglalkozó Atompark Kft.-t is.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik