Gazdaság

Bazi nagy egyesre értékelik a BKK-t a Facebookon

Elégett a BKK Facebook-oldala a pontozópokolban: a 18 éves hekker elfogatása után népi forradalom indult a cég ellen a Facebookon. 1,0 lett az értékelésük, alacsonyabb nem lehetne.

A teljes összeomlás határát kapargatja a BKK Facebook-oldala, miután a vacak színvonalú e-jegy rendszerüket feltörte egy 18 éves srác, akit a BKK mószerolására bevittek éjjel a rendőrök. Óriási népharag követte a lépést, az emberek a közlekedési cég közösségi oldalán élik ki dühüket. Teszik ezt úgy, hogy az ötös skálán egy csillaggal értékelik a BKK-t, majd kommentekben mondják meg a magukét. Itt össze is szedtünk egy csokornyit.

A helyzet azóta jelentősen súlyosbodott, cikkünk megírásakor (fél és háromnegyed 5 körül) már 10 ezren adtak egy csillagot, az összes többi értékelés két számjegyű (a második a két csillag 56-tal).

Így a BKK értékelésének átlaga jelenleg a létező legalacsonyabb számon, 1,0-n áll.

Mint írtuk, a rendszert lefejlesztő T-Systems Magyarországot sem kímélték, azóta kiszúrtuk, hogy a német anyacéget, a T-Systems Internationalt is elkezdték támadni a magyar kommentelők és értékelők, ott is záporoznak az egy csillagok és az angol nyelvű helyzetelemzések.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik