Gazdaság

Facebookon keresnek vagyonőröket a pénteken kezdődő vizes vb-re

Vagyonor-biztonsagi-or(1)(960x640).jpg (Vagyonőr, biztonsági őr)
Vagyonor-biztonsagi-or(1)(960x640).jpg (Vagyonőr, biztonsági őr)

A „Vagyonőr Hirdető Csoport”-ban július 11-én megjelent álláshirdetés szerint a GD-Staff Security Kft. „rendezvényes munkalehetőséget” kínál vagyonőröknek a vizes világbajnokság helyszíneinek biztosítására nappalos, éjszakás illetve változó munkarendben – hívta fel a figyelmet a HRPortál.hu.

A bérezés nettó 1000 Ft/óra, ami nem rossz ebben a szakmában. Fekete lábbelit és fekete nadrágot kérnek, a felső ruházatot viszont adják.

Vidéki kollégák jelentkezését is várják, nekik az utazási költséget térítik, szállást és napi egyszeri meleg étkezést biztosítanak. Vagyonőri igazolvány és különbözeti vagy mentesség szükséges – írják.

Egyéb feladatok ellátására is keresnek kollégákat, ehhez „elsősorban legalább egy idegen nyelv ismerete szükséges társalgási szinten” – jelent meg a hirdetésben.

A portál megkérdezte a GD-Staff Security Kft-től, hány fő hiányzik még a szükséges létszám teljesítéséhez, de érdemi választ szabadságolásra hivatkozva nem kaptak.

Ami még furi, hogy mint az korábban kiderült, a 2017-es magyarországi vizes világbajnokság helyszíneit a Fidesz rendezvényeit biztosító Valton Sec Kft. őrzi több mint 1 milliárd forintért. De akkor hogy került képbe a másik cég? Alvállalkozó? A Valton azt nyilatkozta, hogy nem állnak kapcsolatban a GD-Staffal. És nem ez az egyetlen nyitott kérdés ebben az ügyben.

Korábban operatőrt is kerestek a rendetvényre a legnagyobb közösségi oldalon, de aztán eltűnt a hirdetés:

Oda a vizes vb talányos álláshirdetése
A Facebookon kerestek operatőrt, szerény bérezéssel. Már nincs fent a poszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik