Szórakozás

Az megvan, hogy a vizes vb megnyitójának sztárja szerint nem számít nemi erőszaknak, ha a másik fél nincs eszméleténél?

Megírtuk, hogy miután Emeli Sandé betegség miatt lemondta a vizes vb nyitóeseményen való részvételt a teljes turnéjával együtt, a szervezők új sztárfellépőt jelentettek be, aki nem más, mint a többszörös Grammy-díjas Cee Lo Green.

A megnyitóról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az amerikai zenész két dalt ad majd elő, fizetsége pedig elvileg belefér az eredeti költségvetésbe. A 120 perces megnyitóból 90 perc lesz a zenei összeállítás, modern zenétől klasszikusig minden lesz, a Kék Duna keringőn kívül minden magyar.

Honnan kéne ismerni Cee Lo Greent?

Ha hirtelen fogalma sincs, kiről van szó, annyit mondunk, hogy az ő nevéhez fűződik a “Fuck you” című sláger, ami YouTube-on már közel 90 millió megtekintésnél jár. A 43 éves zenész egy évtizede még Danger Mouse-szal Gnarls Barkley néven alkotott, ekkor született meg a Crazy című dal, aminek klipje már a 100 milliós nézettséget is túllépte.

Őrületes véletlen, hogy Green szombaton Lengyelországból posztolt egy videót Twitterre, a zenész ugyanis a Gumball 3000 nevet viselő ralin tűnt fel. Az autóversenyt minden évben más útvonalon rendezik meg, 3000 mérföld a táv, egy város többször is lehet állomáshely. Budapestet az idén is célba vette a mezőny, a magyar fővároson kívül a luxusautók érintették még Rigát, Varsót, Dubrovnikot, Tiranát, Athént és Míkonosz szigetét is.

https://twitter.com/CeeLoGreen/status/883459584555442180

Tehát bizonyára nem merő véletlen, hogy a szervezők Cee Lo Greent választották,

hiszen a világsztár a Gumball 3000 miatt július 3-án valószínűleg éppen Budapesten tartózkodott.

Fotó: Europress

Fontos hozzátenni, hogy a Cee Lo Green nemcsak a több tízmilliós nézettségű videoklipjei miatt vált ismertté, hanem elég meredek ügyei miatt is.

Még 2012-ben az egész világot bejárta a hír, miszerint egy nő feljelentette Cee Lo Greent, és azzal vádolta, hogy akarata ellenére szexuálisan közösült vele. Az ügyről annyit lehetett tudni, hogy a nő és a zenész egy Los Angeles-i étteremben találkozott, ám az első ital után a nő számára elsötétült minden. Hogy miért?

Green titokban drogot rakott a nő italába.

A nő annyira emlékszik, hogy reggel meztelenül ébredt a zenész szobájában. A történtekre pedig bizonyítékok is vannak, hiszen a nő másnap felhívta Greent, aki bevallotta, hogy volt nála drog. A nő nemi erőszakkal is megvádolta a zenészt, igaz, ebből bizonyítékok híján nem lett vád. Viszont az eset után Green Twitteren kijelentette, hogy

nem nemi erőszak a közösülés, ha a másik fél nincs eszméleténél.

Ha ez nem lett volna elég, még rátett egy lapáttal azzal, hogy ha betörnek valakihez, akkor annak maradnak nyomai, ha pedig a megerőszakolásnál nem maradnak,

akkor történt nemi erőszak vagy nem?

És egyébként is: “hogyhogy nem emlékszik arra valaki, ha megerőszakolják?”. A bejegyzéseket őrületes közfelháborodás követte, így Green törölte előbb a posztokat, majd az egész fiókját. Majd visszatért Twitterre, és bocsánatot kért a történtekért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik