Gazdaság
párizsi (párizsi)

Új kormányukáz: Több húst a parizerbe!

24.hu
24.hu

2015. 10. 30. 10:47

Korábban a témában:

Miközben…

Több húst szeretne látni a kormány a különböző virslikben, parizerekben, felvágottakban és kolbászokban, ezért új szabályokat hozna – írta a 444.hu.

A kormány honlapján megjelent Élelmiszerkönyv új tervezetére hivatkoznak, ami alapján ezentúl:

  • legalább 51 százalék hús kell hogy legyen a virsliben és a parizerben a mostani 40 helyett;
  • a krinolinban 55 százalék a 40 helyett;
  • a zalaiban 60 százalék az 51 helyett;
  • általában a felvágottaknak is nagyobb részt húsból kellene készülniük.

Akik a télszalámit szeretik, azok pedig bizonyára örülnek neki, hogy abban a jövőben nem lehetne sem rekesz-, sem rágóizom.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.