Gazdaság

Rogán szomszédja és Szijjártó barátja is nyert az állami gigatenderen

palyazat(210x140).jpg (Array)
palyazat(210x140).jpg (Array)

A HG360, a Trinity International -Young and Partners kettős, illetve a Mindshare Médiaügynökség győzött a 25 milliárd forintos kommunikációs pályázaton.

A HG360, a Trinity International -Young and Partners kettős, illetve a Mindshare Médiaügynökség lehet a győztese annak a 25 milliárd forintos állami kommunikációs gigatendernek, amelyre még áprilisban írta ki a közbeszerzést a Nemzeti Kommunikációs Hivatal – írta a 444.hu.

A tendert 8 különböző feladatkör ellátására írták ki. A lap úgy tudja, jövő héten már le is szerződhetnek a nyertesekkel. Akikről azt érdemes tudni, hogy ketten „kormányközeliek”. A HG360 Reklámügynökséget Csetényi László vezeti, aki Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető lakóparki szomszédja. A cég nemrégiben nyerte el a bevándorlás-ellenes kampány 300 milliós közbeszerzését is.

Partnere a Trinity International-Young and Partners pedig Kuna Tibor üzletember érdekeltségéhez tartozik, akit a minap a lapnak nyilatkozva Szijjártó Péter külügyminiszter a jó barátjának nevezett. A cég másik friss sikere, hogy 2,8 milliárdért szerződhetett a Szerencsejáték Zrt.-vel az év hátralévő részére médiavásárlási és kreatív tervezési munkákra.

A harmadik nyertest a piac inkább a baloldalhoz köti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik