Gazdaság

Így néz ki a 776 milliós magyar luxusotthon

A Bors munkatársai körbenézhettek Budapest egyik, ha nem a legdrágább ingatlanában. Elképesztő luxus következik!

A 980 négyzetméteres, körpanorámás telek Kissvábhegyen fekszik, és tulajdonosa 776 millió forintért árulja. Nem csoda, hogy megkéri az árát: három lakás – egyenként 170-170 és 130 négyzetméterrel – található benne, 3-3 hálószobával és saját fürdőszobával. Mindegyik lakáshoz tartozik egy-egy gardrób, háztartási helyiség, tároló és terasz is. A közös létesítmények emellett egy feszített víztükrű belső medencével, egy fitneszteremmel, egy szaunával és egy nyolc férőhelyes garázzsal is büszkélkednek. A biztonságról kamerákkal kiegészített szuper riasztórendszer gondoskodik – írja a lap.

A parketta fehérített tölgyből készült, minden szobában található egy-egy páraérzékelő, ha nyáron a szoba levegője eléri a kritikus értéket, akkor leállítja a klímát. Fűtőtestek nincsenek, az ablak alatti szellőzőből meleg vagy hideg levegő jön, attól függően, mire van szükség.

Az új tulajnak lépcsőt sem kell másznia, a kényelemről egy gyönyörű üveglift gondoskodik. Hatszemélyes, olasz gyártmányú. Biztonsági, törésbiztos üvegből készült, így legrosszabb esetben is csak bereped.

Ha elutazna rövid időre, távolból, mobilról is irányíthatja a házat: külön-külön állítható a szobák hőmérséklete, szabályozható a fény, a motoros redőny, sőt, üzenet is hagyható.

A lépcsőház burkolásához Afrikából hozattak zimbabwei gránitot, a bejárati ajtót Ausztriában egyedileg gyártatták, a fürdőszobában található masszázskádra pedig egymillió forintot költöttek.

A jelenlegi tulaj nem akarta felfedni kilétét, de fotózni – igaz, csak belülről – engedte az ingatlant. A képekért ide kattintson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik