Gazdaság

Rács mögött a Sólyom partnere

sólyom airlines (sólyom airlines, )
sólyom airlines (sólyom airlines, )

Nem csak légitársaságot, új magyar védjegyet is szeretnének, cégtársuknál azonban nincs minden rendben - derül ki az Index és az atlatszo.hu cikkeiből.

A Sólyom cégcsoport hétfőn jelentette be, hogy egy új, minőségi, prémium magyar brandet szeretne létrehozni és bevezetni Magyarországon. Ebben a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. partnere a Sales One Kft. lenne. Ez utóbbi által forgalmazott termékek között megtalálható finomliszt, napraforgóolaj és szatmári szilvalekvár is.

Az Index és az atlatszo.hu utánanézett a Sales One-nak. A cég egyik alapító-tulajdonosa, Janicsek Béla május 23-a óta előzetes letartóztatásban ül nagy értékű áfacsalás gyanúja miatt – derül ki az Index cikkéből. Hozzáteszik, hogy Kenyeres Sándor Pál, a cég vezetője korábban az Aranyközpont botrányos csődje kapcsán szerzett magának hírnevet.

Az atlatszo.hu pedig azt írja, hogy a cég tulajdonosa Lévai István Attila is, aki a kaposvári tábornokper elsőrendű vádlottja volt. Lévait első fokon felmentették, ám rangjától mégis megfosztották márciusban “méltatlanság miatt”.

További részletek itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik