Gazdaság

Étolajat, lisztet és lekvárt is árulna a Sólyom

solyom-airways(960x640)(3).jpg (sólyom airways, )
solyom-airways(960x640)(3).jpg (sólyom airways, )

A Sólyom cégcsoport egy új, minőségi, prémium magyar brandet szeretne létrehozni és bevezetni Magyarországon.

Lucsik János, a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. (Sólyom holding) ügyvezető igazgatója a cég hétfői, bemutatkozó sajtótájékoztatóján kiemelte: a vállalat egyik feladata az új magyar légitársaság zavartalan és üzemszerű működésének biztosítása, de emellett az új magyar védjegy, a Sólyom magyarországi bevezetése is a fontos célkitűzésük.

A védjegyet a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. és a Sales One Kft. együttműködésében vezetnék be. A Sales One Kft. sajtóanyaga szerint a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding 10 százalékos részesedéssel tulajdonostárs lett a cég által forgalmazott Naturalle termékek értékesítésében. Ezeken a termékeken mind a Sólyom védjegy, mind pedig a Naturalle márkanév látható lesz majd.

A Sales One által forgalmazott termékek között megtalálható finomliszt, napraforgóolaj és szatmári szilvalekvár is.

A Sólyom holding májusban jött létre, kizárólagos tulajdonosai Vágó József, Hurtyák Róbert és Lucsik János. A holdingnak jelenleg 16 vállalata van, köztük a Sólyom Hungarian Airways Kft., a cégcsoport 2017 végére 2000-2500 munkavállalót szeretne foglalkoztatni Magyarországon – ismertette a Sólyom holding ügyvezető igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik