Gazdaság

Stabil a Retz Bútor helyzete

A Retz Bútoráruházak változatlan minőségben szolgálják ki vásárlóikat, a cég helyzete stabil - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.

A Retz Bútor közleményében kiemelte: akcióival, meglévő készleteinek kiárusításával a vevői megrendeléseket folyamatosan teljesíti.

A megrendelések időnkénti, késedelmes teljesítésének oka, hogy a gyártók nem tudják követni a piac igényeit. Ezentúl a pénzügyi válság miatt a kereskedők a megrendeléssel együtt a bútor árának teljes összegét ki kell, hogy fizessék – emelte ki a cég.

A Retz Bútor a nehézségek ellenére a befizetett előlegek teljes összegét visszafizeti azon vásárlói számára, akik ezt kérik, és továbbra is igyekszik a széles áruválasztékkal a vevők érdekeit szem előtt tartva megfelelni a vásárlók elvárásainak.

Csütörtökön olyan sajtóhír jelent meg, hogy végelszámolás alá került a Retz Bútoráruházakat októberig üzemeltető, biatorbágyi székhelyű Retz Trend Kft., az eljárás október 28-án indult, a hitelezőknek 40 napjuk van bejelenteni követeléseiket a végelszámoló Pannon Vagyonkezelő Felszámoló Tanácsadói Kft.-nél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik