Gazdaság

Csak pár kattintásnyira lehetünk az álomállástól

A Profession.hu háromnapos, virtuális állásbörzéjén csaknem negyven cég ajánlatai közül válogathatnak az érdeklődők.

Tér- és időbeli határok nélkül böngészhet bárki a Profession.hu virtuális állásbörzéjén. Szeptember 27 és 29 között éjjel-nappali nyitva tartás mellett karrier-tanácsadással és élő beszélgetési lehetőségekkel várják az érdeklődőket a szervezők és munkaadók. Mindez néhány kattintással elérhető.

Ezúttal nemcsak a munkanélkülieket akarják megszólítani: a 2010-es börze bizonyította, hogy az aktívan dolgozók is szép számban mozgósíthatók, ha például munkaidő után vagy akár hajnalban is böngészhetik az ajánlatokat, ismerkedhetnek a cégekkel. Ráadásul idén először személyre szabott válaszokat kaphatnak a Profession.hu karrierszakértőjétől is.

Emellett a szervezők megkönnyítették a HR-esek munkáját is: a börze végén pontosan látják a statisztikát, és összehasonlítható adatokat kapnak a jelentkezőkről.

A valósághű élmény érdekében a grafikát úgy alkották meg, hogy a felhasználók ugyanúgy sétálhatnak a standok között, mint egy „hagyományos” börzén. Ha rákattintanak egy-egy kiállítóra, akkor láthatják az ajánlataikat, és a cég bemutatkozását is. Martis István, a szervező állásportál értékesítési vezetője elmondta: idén új beszállító biztosítja a virtuális felületet, így sokkal biztonságosabb, gyorsabb felületen barangolhatnak a látogatók, mint tavaly.

Hogy még vonzóbbá tegyék az eseményt, az őszi börzére látogatók között egy X-box Kinectet és 3 okostelefont is kisorsolnak a szervezők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik