Gazdaság

Vetkőzéssel is törleszthető a lakáshitel

Az átlagember még túl bizonytalan, nem mer lakáshitelt felvenni.

Szabadulása után havi 40-50 ezer forintos lakáshitel-törlesztőrészlet várja a Való Világ fekete bombázóját, Nádai Anikót – írja a Pénzcentrum. Szakértők szerint a lányt mesés modellkarrier várja a villán kívül, így nem sokáig fog fájni a feje, ha búcsút int a villának.

Az internetes gazdasági szaklap összehasonlításként emlékeztet, hogy a kizárt VV Zsuzsi állítólag 700 ezer forintot kapott a nyuszis magazinban megjelent képekért. Az ismertség az ő esetében szinte beárazható, mert korábban is vetkőzött már, és akkor ennek az árnak “csak” a harmadát kapta ugyanattól a laptól.

Anikónak havonta körülbelül 40-50 ezer forintot kell törleszteni, ami nem okozhat gondot a villalakónak, ha kihasználja a villalét után adódó lehetőségeket. Ha arra gondolunk, hogy kizárása után Márki Zsuzsi még fel sem ocsúdott, amikor már felkérték a fotózásra, akkor Anikónak sem kell aggódnia. Nagyobb népszerűségének köszönhetően ő akár egymilliót is kaphat, ami két évre biztosan fedezné a lakáshitelrészleteket.

Az átlagembereknek azonban óvatosabbnak kell lenniük. A Napi Gazdaság szerint ők még bizonytalanok, nem mernek lakáshiteleket felvenni. A kínálati oldalon már tavaly is rendben volt a piac, a hitelfelvevők száma viszont csak kis mértékben nőtt.

Csak kis mértékű növekedésre számítanak a szakemberek idén a jelzáloghitelezésben. Addig a bankok sem lehetnek nyugodtak, amíg a kormány nem teszi közzé a kilakoltatási moratóriumra vonatkozó elképzeléseit.

A bankok új kihelyezéseiket szigorúbb feltételekkel adják az ügyfeleknek, de a jó adósnak számítók akciós hitelekkel találkozhatnak a tavaszi–nyári időszakban. A bankok ezektől az akcióktól várhatják a 2011-re tervezett kis mértékű növekedést.

AJÁNLOTT LINK:

Egy-két vetkőzés és megszabadulhat lakáshitelétől az RTL Klub sztárja (Pénzcentrum)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik