Gazdaság

Előre örül a City taxi a reptéri tendernek?

Még nem hirdettek eredményt, de a társaság már újabb sofőröket keres a munkára. Azt állítják: előzetes jelentkezésről van szó.

Már csak három cégnek van esélye arra, hogy elnyerje a repülőtéri taxiszolgáltatásra kiírt pályázatot – tudta meg a Népszabadság.

A lap információi szerint állítólag a City, a 6X6 vagy a Főtaxi lehet a befutó. Úgy tudni ugyanakkor, hogy a pályázati eljárás miatt még a talpon lévők is zúgolódnak. A City Taxi egy szakmai lap októberi számában hirdetést adott fel, amely szerint a cég 150-200 új sofőrt keres – olyanokat, akik vállalnának “nagyobb mennyiségű szolgáltatást a reptérről”. Vannak, akik úgy vélik: ez megkérdőjelezi a tender tisztaságát.

Az érintett taxitársaság elnöke ezt másképp gondolja: Tamás Miklós elismerte, hogy megjelentették a hirdetést, de szerinte a szöveg csak előzetes jelentkezést említ, és benne van az is, hogy a jelentkezéseket csak a reptéri tender esetleges elnyerése után dolgozzák fel. Mint mondta: 150-200 autó kellene a problémamentes reptéri fuvarokhoz, de nem hajtanak végre ekkora bővítést, míg nem derül ki az eredmény.

AJÁNLOTT LINK:

Végül a City gurulhat be Ferihegyre (Népszabadság Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik