Gazdaság

Felszámoltatná Ferihegy üzemeltetőjét a Zóna Taxi

Felszámolási kérelmet nyújtott be a bírósághoz a Zóna Taxi a Budapest Airport ellen - mondta el pénteken Veres István, a társaság résztulajdonosa.

A cég azt állítja, a repülőtér az elmúlt három hónapban nem fizette ki a tőlük rendelt szolgáltatások számláit. A Zóna Taxi a repülőtéren belüli szállításokért járó pénzét várja a Budapest Airporttól.

Veres István szerint a szolgáltatásokat elvégezték, kibocsátották a számlákat is, de pénzt azóta sem kaptak. A cég ezért döntött úgy, hogy a Fővárosi Bírósághoz fordul, felszámolási kérelmet nyújtottak be a Budapest Airport ellen.

Veres István szerint egyébként korábban nem volt ilyen probléma, több mint két éve állnak szerződésben, a kifizetések az említett háromhónapos időszakot leszámítva mindig rendben mentek.

Hardy Mihály, a BA szóvivője ennek kapcsán csak annyit közölt: a Zóna Taxi mindent elkövet, hogy megpróbálja befeketíteni a Budapest Airportot. Hozzátette: annak, hogy a BA hét hónappal a lejárat előtt felmondta a szerződést az említett céggel, nyomós oka van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik