Gazdaság

Egészséges erotika

Mivel koncertfelvételt ígért a műsor, először az tűnt fel, hogy „lekeverték” a közönségzajt, és hogy ez így milyen „béna”, aztán rá kellett jönnöm: a dupla lemez audió CD-je nem tartalmaz koncertfelvételeket. Ezúttal fordult a kocka, nem a CD-hez készítettek egy ajándék DVD-t, hanem itt a DVD a főszereplő, a koncertfilm melléklete a hatszámos audioanyag.


Egészséges erotika 1

Halovány R ‘N’ B-portékák közül válogathatunk, melyeknek nyílván kedvezőek az élettani hatásaik. Az erre hajlamosak lenyomnak otthon egy könnyített, félórás step aerobicot, vagy lelkesebben fognak bele a narancsbőrdiétába, különös tekintettel a „Krazy In Luv”-nak újrakeresztelt Crazy In Love-remixre, vagy az évődő Baby Boy című megasláger Junior’s World Mixshow verziójára, hogy a harmadik remixet, a Naughty Girl újraértelmezését már ne is említsük. Ebből is látszik: a program fele mixeket tartalmaz, míg az első három felvétel az új produkció.

Az új számokat inkább egy welnessfarm liftzenéinek tudnám elképzelni, ennél érdekesebb a vizuális kisülésnek sem utolsó koncertfilm. Fejjel lefelé, kötélen lógatva érkezik a művésznő, engedve a kellemesen enyhe gravitációnak, és szépszámú közönsége hívószavának. Normál emberi ámítás következik, az Egyesült Államok jelenleg legnagyobb női popcsillaga kiválóan énekel, kifogástalanul táncol, a revü-show, „mindet tud”, ami az amerikai szórakoztatóipar nagykönyvében benne van.





Paraméterek

Beyoncé: Live at Wembley • Sony • 6 szám, 35 perc + DVD. Poptőzsdei árfolyam: ***

A jazzstandardokra bármikor kapható, kiváló session-zenészek és profi koreográfusok munkálkodnak azon, hogy a közönség azt érezze: Las Vegasban van, és éppen most ütötte meg a főnyereményt. Azok, akik Celine Dion vagy Cher műsorain egyik ámulatból esnek a másikba, nos, nekik ez a high-tech varieté is bizonnyal elnyeri tetszésüket. Persze, itt majdnem minden másképp van. A műsor nem olyan megalomán, mint a barokk esztrád megteremtőjének, Chernek az orgiái, és nem olyan bárgyúan érzelgős, mint az olcsó kölnit is reklámozó Dion. Ja, és nem olyan romlott, mint az erkölcsi formaságokat oly sokszor figyelmen kívül hagyó Madonna krómrudas sztriptízei. Beyoncé mindenből egy csipetnyit használt, ettől lett pikáns.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik