Gazdaság

Bemutatkozunk

Figyelő Konferenciák: "MINŐSÉGI INFORMÁCIÓK ELSŐ KÉZBŐL"
A Figyelő Magyarország vezető tisztán üzleti és gazdasági hetilapja, amelynek bázisán szerveződnek a Figyelő konferenciák. Az 1999-es arculatváltás óta a középpontban a magyar közép- és felsővezetők tudásának állandó bővítése, cégeik versenyképességének növelése áll.

Évente körülbelül 10 konferenciát rendezünk, melyeken a szokásos résztvevői létszám 80-200 fő.

Küldetésünk tömören: “Minőségi információk – első kézből

A Figyelő Konferenciák lehetőséget teremt a felsővezetőket, üzleti döntéshozókat érő információs sokk hatékony szintetizálására.

A vélemény formálás és aktualizálás hiteles felületei.

Találkozási pontok, ahol az üzleti szféra és az államigazgatás prominensei oszthatják meg egymással sok esetben eltérő véleményüket.

A céltudatos szelekció által az elhangzó előadások minden esetben naprakészek.

A Figyelő elméleti és gyakorlati műhelyének részeként egyszerre képes meríteni a több évtizedes tradíciókból és a friss információkból.

Az egyes konferenciák témájához kapcsolódóan külön összeállítást, mellékletet vagy cikksorozatot jelentetünk meg a Figyelő hetilapban vagy a Figyelő Trendben. A konferenciák témái visszatérőek, így évről évre nyomon követhetjük egy-egy szakmát vagy szektort érintő jelentősebb trendeket, változásokat. Az évente megrendezésre kerülő főbb szakmai konferenciáink a Bankár, a CIO és a HR konferencia.

Bemutatkozunk 1 Bemutatkozunk 1 Bemutatkozunk 1
Bálint Viktor
lapigazgató
Lakatos Szilvia
operatív menedzser
Szekeres Dóra
projektmenedzser

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik