Élet-Stílus

„Hol lennél te, művésznő, ha nem játszol ebben?” – Pásztor Erzsi ezt gondolja a Szomszédokat kritizáló Ábel Anitáról

RTL
RTL
Az akkoriban még kiskorú Ábel Anita többször megpróbált kiszállni a sorozatból, de a rendező nem engedte.

Pásztor Erzsi és Nemcsák Károly A nagy mű című műsorban meséltek Kadarkai Endrének a Szomszédokról. A beszélgetés során szóba került az is, hogy annak idején Kulka János és Ábel Anita fontolgatták, hogy kiszállnak a sorozatból. Utóbbi az elmúlt években többször nyilatkozott arról, mennyire nehéz volt számára a Szomszédok időszaka, és hogy mai fejjel már nem vállalná el a szerepet.

Erre reagált Pásztor Erzsi.

Amikor az Ábel Anita mindig kikéri magának, hogy »hol van ő már attól…«, akkor szoktam én mondani magamban, hogy »Édes angyal! Hol lennél te, művésznő, ha nem játszol ebben?«

idézi a 168.hu a színművészt, aki ezzel együtt azt is belátja, hogy gyerekszínészként Ábelnek nehezített terepen kellett helytállnia, de szerinte tudott volna kitől segítséget kérni.

A kamasznak lehet, hogy nehéz volt, hát akkor a szülő bemegy és azt mondja, hogy »Uram, kiviszem a lányomat«. Nem hiszem, hogy ne engedték volna meg. Az Ádám (Horváth Ádám, a sorozat kreátora – a szerk.) egy intelligens, korrekt ember volt. Ő mondta, hogy nem teheti meg – utána kéne ennek kaparni. (…) Nem jó hangja van ennek a dolognak, fals ez egy kicsit, mert az ismertség és a népszerűség vitathatatlan

– fogalmazott Pásztor Erzsi.

A színésznő arról is beszélt, a sorozat az összes szereplőnek az ismertség addig egy ismeretlen, magasabb szintjét hozta meg. Hozzátette: egy-egy tévés szereplés még manapság is ismertté tehet bárkit.

Valaki hétfőn bemegy a tévébe, énekel egy slágert, szombaton már ő ül a zsűriben! Ez nem népszerűség?! Hát hol vagyunk mi ettől? Mert ez van!

Kapcsolódó
Ábel Anita a Szomszédokról: Ma már nem vállalnám, én nem vágytam oda
Többször is megpróbált kiszállni a sorozatból, de a rendező ezt nem engedte meg neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik