Élet-Stílus

Ábel Anita a Szomszédokról: Ma már nem vállalnám, én nem vágytam oda

TV2 / Nánási Pál
TV2 / Nánási Pál
Többször is megpróbált kiszállni a sorozatból, de a rendező ezt nem engedte meg neki.

A minap Ábel Anita volt Kadarkai Endre vendége a Szavakon túl című műsorban, melyben egyebek között a Szomszédokról is szó esett. Ábel gyerekszínészként csöppent bele a sorozatba, ami nem hagyott benne túl jó emlékeket. Amikor a műsorvezető arról kérdezte, mai fejjel visszagondolva újra bevállalná-e a Szomszédokat, a következőt felelte:

Nem vállalnám. Ha tudnám, mivel jár, nem. Ez egy nagyon nagy félreértés, és ezért nagyon dühös tudok lenni, mert az emberek így gondolkoznak. Én nem vágytam oda. Én szerettem forgatni. Előtte dolgoztam fantasztikus rendezőkkel, nekem ez egy ugyanolyan munka volt, mint a Legyél te is Bonca!, A szeleburdi család, a Gyertek el a névnapomra, a Viadukt, és még sorolhatnám azokat a filmeket, amikben gyerekként játszottam

– magyarázta.

Engem kiválasztottak egy féléves sorozatra. Én nem vágytam oda, szerettem ezt csinálni. Ugyanúgy, mint a gyerekszínészek, akik imádnak énekelni, táncolni a színpadon, én imádtam forgatni. Nekem ez olyan volt, mint másnak az élsport.

Ábel Anita hozzátette, többször is megpróbált kiszállni a sorozatból, Horváth Ádám, a rendező viszont ezt nem engedte meg neki. A pontos miértekről nem árult el részleteket.

Ádám már nincs közöttünk sajnos, úgyhogy azt gondolom, nincs jogom, de ha még közöttünk lenne sem, hogy hogy ezekről a dolgokról beszéljek. Az élethelyzetem úgy hozta, hogy nem tudtam kiszállni ebből a sorozatból. Az utolsó helyzetben megtehettem volna, de akkor megkértek, hogy ne hagyjam ott, mert tudták, hogy vége lesz. Mondtam, hogy jó, mert ennyivel tartoztam. De az akkori élethelyzetem nem engedte meg, hogy kiszálljak ebből. Ennek anyagi oka volt

– zárta le a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik