Élet-Stílus

Danny Blue Noszály Sándorról: Mindenkit óva intenék attól, hogy túl hamar ítéljük meg mások mentális állapotát

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
A mentalista közös fotót posztolt az egykori teniszcsillaggal, akivel a minap egy repülőgépen érkeztek meg Budapestre.

A napokban a 24.hu-n is cikkeztünk Noszály Sándor elmúlt időszakban tanúsított szokatlan, zavart viselkedéséről, illetve azon különös tartalmakról, melyeket az Instagram-oldalán osztott meg.

  • Miután legyőzte Pulai Imrét a Sztárboxban, Noszály Sándor már a ringben furcsán viselkedett sokak szerint: egyrészt angolul kezdett beszélni, majd kissé csapongó módon ugrott egyik mondatból a másikba, és Keanu Reeves-szerűen hirdette a békét, a közönség felé mutogatva.
  • Los Angeles-i tartózkodása alatt Noszályt állítólag a múlt hétvégén letartóztatták, miután pedig kiengedték, egyebek közt a dalai láma reinkarnációjáról, „fehér jelzések felszívásáról” és Jedikről beszélt egy videóban, mire korábbi sztárboxos ellenfele, Pulai Imre azt mondta, szerinte az egykori teniszcsillagnak azonnal segítséget kellene kérnie.
  • A történésekre az RTL is felfigyelt, a csatorna hétfőn, közleményben tudatta, hogy figyelik Noszály videóit és remélhetőleg a héten személyesen tudnak majd vele beszélni a Sztárbox szerkesztői.
  • Noszályt nem sokkal később a Blikk érte el. A lap érdeklődésére reagálva úgy fogalmazott: „Most indul a Mátrix, most nem a kék tablettát fogjátok enni, hanem a pirosat”.
  • A történtekkel kapcsolatban az egykori teniszcsillag egyik barátja, Vajtó Lajos is megszólalt, aki elmondta, hogy amikor két héttel korábban találkoztak, még minden rendben volt Noszállyal. Kiemelte, hogy „bár ezt senki nem fogja elhinni, de nem kábítószer-problémája van” Noszálynak.
  • A minap Kovács Kokó István, a Sztárbox szakkomentátora és supervisora is nyilatkozott a témában, az egykori teniszezőnek ugyanis november harmadikán ismét ringbe kellene lépnie a tervek szerint. Kokó elmondta, hogy „ők is megdöbbenve figyelik a Noszály Sándor körül kialakult helyzetet” és első körben annak kell kiderülnie, hogy egy eltúlzott poénkodásról van-e szó vagy teljesen komoly az, ami a videókban látható.
  • Mindeközben Noszály Sándor Instagram-oldala tegnap óta inaktív lett.

Danny Blue – aki a Sztárbox idei évadában a férfi középsúlymezőny indulója volt – nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztott meg közös fotót Noszállyal, akivel, mint kiderült, együtt érkeztek meg a minap Budapestre.

Tegnap jöttem haza Párizsból, és a véletlen folytán egy gépen utaztunk Noszály Sanyival, azaz Budapesten van, nem tűnt el. Mindenkit óva intenék attól, hogy abba a hibába essünk, hogy túl hamar ítéljük meg mások mentális állapotát… azt mondta, keveset aludt, javasoltam, hogy pihenje ki magát. Szerintem mindenkinek megvan a maga keresztje… Kicsit több empátiát!

– zárta sorait a mentalista.

Kapcsolódó
Kovács Kokó István: Mi is megdöbbenve követjük a Noszály Sándor körül kialakult helyzetet
Az egykori teniszcsillag az elmúlt időszakban zavartan viselkedett, a napokban pedig több különös Instagram-tartalmat is megosztott, profilja viszont nemrég elérhetetlenné vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik