Élet-Stílus

Házasodna a gazda: Máté lebukott barátnőjelöltjei előtt, akik közül két lányt is megcsókolt

RTL
RTL
A lányok úgy döntöttek, egyelőre nem fedik fel a gazda előtt, hogy tudnak egymásról.

A Házasodna a gazda egyik korábbi adásában Máté gazda Marcellát, majd a csütörtöki epizódban Millát is megcsókolta csónakázás közben. A gazda később egy másik barátnőjelöltjét, Bettit vitte randizni, ez idő alatt pedig Marcella félrehívta beszélgetni Millát, ahol megkérdezte tőle, Máté megcsókolta-e, bevallva neki, hogy két nappal korábban őt már igen.

A történtek után Marcella mininterjújában úgy fogalmazott, nem lepte meg, hogy a gazda Millát is megcsókolta, de egyáltalán nem örül neki.

Milla a történtek után azt mondta, hidegzuhanyként érte a dolog.

Úgy éreztem, hogy naiv voltam és azt gondoltam, hogy én vagyok az egyetlen, aki úgy komolyabb szándékkal érdekli őt. Viszont mint most kiderült, ez nem így van.

A lányok végül Henit is megkérdezték, történt-e köztük valami a gazdával. Mint kiderült, nem, megosztották viszont vele a saját dilemmáikat. Beszélgetésük során úgy határoztak, Mátét egyelőre nem szembesítik azzal, hogy tudnak egymásról.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: amíg barátnőjelöltjei rá vártak, Máté titokban egy új lánnyal randizott, az este végén viszont nem őt csókolta meg
Fagyos hangulat fogadta a gazdát, amikor korábban kiválasztott barátnőjelöltjei megtudták, hogy egy másik lánnyal randizott, amíg ők rá vártak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik