Élet-Stílus

Curtis a lánykérésről: Már éreztem, hogy kiszaladok az időből

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
A rapper szerint ha nem változik meg, már nem lennének együtt Barnai Judittal.

Curtis augusztus végén, a koppenhágai kis hableány szobránál kérte meg Barnai Judit kezét. A pár most a hot! magazinnak adott interjút, melyet a Blikk szemlézett.

A beszélgetés során a kosárlabdázó elmondta, először azt hitte, párja viccel, amikor térdre ereszkedett előtte, ám miután kiderült, hogy a kérdése komoly, igent mondott, majd sírva borult a nyakába.

Már éreztem, hogy kiszaladok az időből, plusz az az egy hónap, amikor külön voltunk – mert Judie forgatott a Farm VIP-ben –, ráébresztett arra, hogy mennyire fontos nekem, hogy velem legyen, és az is, hogy velem is maradjon

– mondta a lánykérésről a rapper.

Esküvőjükre a terv szerint 2026-ban kerül majd sor, Barnai ugyanis, mint mondja, jövőre úgy néz ki, abbahagyja a kosárlabdázást.

Ami a kapcsolatuk nehézségeit illeti, a kosárlabdázó elmondta, hogy az utóbbi időben voltak gondjaik, ám ezek alkalmával sem váltak szét, egyszerűen csak meg kellett oldaniuk közösen néhány kérdést.

Ez többnyire előbb vagy utóbb sikerül. Most talán egy kicsit hosszabb idő telt el, de túl vagyunk rajta. Sokat dolgoztam, forgattam, részt vettem az olimpiai díjkiosztón, két és fél hónapig úgy melóztam, hogy szinte alig jártam haza. Ati közben rájött arra, hogy mit veszíthet, és azóta is érzem, hogy mennyire megváltozott. Most vagyok rá a legbüszkébb, látom, hogy fejben eldöntött mindent. Edzeni jár, odafigyel az étkezésére, tényleg megtesz mindent azért is, hogy egészséges legyen, nemcsak belül, de kívül is. Ez természetesen a kapcsolatunkra is értendő minden szempontból

– osztotta meg Barnai.

A rapper a téma kapcsán elárulta, neki kellett többet változnia, hogy a kapcsolatuk valóban harmonikus lehessen. Mint mondja, a mostani kivételével a béküléseket is mindig párja kezdeményezte. Curtis szerint ha nem változik meg, már nem lennének együtt Barnaival.

Mindig én voltam az, aki mindent meg szeretett volna beszélni. Sokszor ebből van a feszültség: ha mi összeveszünk, akkor én ezt szeretném egyből megbeszélni, Ati viszont forrófejű, hagyni kell, hogy leülepedjen benne egy vita. Ki kell várni a megfelelő időt. Engem nagyon megvisel lelkileg az, ha rosszban vagyunk. Ez az a pontja az életünknek, ami még formálódik, négy év után is. Ebben össze kell még csiszolódnunk. Nem hiszem, hogy nálunk ez bármikor változni fog

– tette hozzá a sportolónő.

Kapcsolódó
Curtis eljegyezte Barnai Juditot
Koppenhágában történt a lánykérés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik