Élet-Stílus

Szabó Franciska mellimplantátuma kiszakadt edzés közben, nem versenyezhet az amerikai pofonbajnokságban sem

Ethan Miller / Getty Images
Ethan Miller / Getty Images
Sokáig észre sem vette a bajt.

Sheena Bathory művésznéven szerepel egyebek közt a Power Slap League-ben, azaz az amerikai pofonbajnokságban is Szabó Franciska, aki a TMZ-nek most arról nyilatkozott, hogy egy időre pofonok nélkül marad, ugyanis kellemetlen sérülés hátráltatja a versenyzésben.

Szabó egyik mellimplantátuma kiszakadt edzés közben, így el is távolították mind a kettőt, nehogy szövődmények alakuljanak ki.

A 32 éves, magyar harcos azt nyilatkozta, hogy először egy nyár elején végzett edzés után vette észre, hogy valami nincs rendben vele, mikor megmagyarázhatatlanul erős gyulladás lépett fel a szervezetében. Azt mondta, több orvosnál is járt, de nem tudták kideríteni, mi történik a testében. Egy barátja azt tanácsolta neki, hogy vizsgáltassák meg az implantátumait – az MRI-eredmények megerősítették, hogy az egyik kiszakadt edzés közben.

Megkaptuk az eredményt, és a jobb oldali teljesen gajra ment. Másnap azonnal kivették őket. Szóval jelenleg mellek nélkül vagyok. Nagyon lapos vagyok és három kilóval könnyebb.

Szabó – aki pofonban, dzsúdóban, birkózásban és MMA-ban szintén versenyez – azt mondta, leghamarabb novemberben tud versenybe szállni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik