Élet-Stílus

Összebarátkozott Peter Šrámek és Zámbó Krisztián, de nem fognak közösen Zámbó Jimmy-dalt énekelni

TV2
TV2
Szent a béke közöttük, nem szeretnének újra célkeresztbe kerülni.

Nem volt mindig felhőtlen a viszony Peter Šrámek és Zámbó Jimmy családja között.

  • „Azt hiszik, hogy a Zámbó Jimmy helyébe akarok állni. Ami nevetséges, mert Zámbó Jimmy van, volt és lesz, én Šrámek Péter vagyok” – mondta el korábban a szlovák származású énekes.
  • „Az emberek elfogadták azt, amit csinálok, és nem koppintásként néznek rám, akik jönnek a koncertemre. Peter Šrámekre kíváncsiak, és azt akarják hallani, ami innen jön ki. Ezt nem tudják megérteni Zámbóék, egyikük sem, kivétel nélkül. Ezért vannak ezek a félreértések. Amikor megjelenik velem egy riport, biztos vagyok abban, hogy vagy aznap vagy másnap felhív valaki a Zámbó családból. Vagy ha kijön egy videó, egy kép, egy poszt, már igazából várom azt, hogy megint jön egy támadás” – nyilatkozta egy másik alkalommal.

Úgy tűnik azonban, hogy a félreértéseknek vége. Šrámek és Zámbó Krisztián jelenleg mindketten szerepelnek a Sztárban sztár All Starsban, és a próbák alatt sikerült közelebb kerülniük egymáshoz. Erről Zámbó Jimmy fia a közösségi oldalán is posztolt. „Érdekes, hogy a legjobb barátok lettünk a műsorban és a műsornak köszönhetően” – írta vasárnap közzétett bejegyzésében.

Sosem volt igazi bajunk egymással. Talán egyszer, de akkor is úgy tettük le a telefont, hogy megbeszéltünk mindent, és nem maradtunk haragban. Azóta is szent a béke közöttünk, és kérem, hogy ne is szítsa a tüzet senki sem! Édesapám számait pedig énekelje csak nyugodtan, hiszen ezzel ő is életben tartja az emlékét

mondta a Story különszámában Zámbó Krisztián.

Peter Šrámek szívében sincs harag, és szeretné, ha kettejük viszonya olyan jó maradna, mint most.

Tényleg jóban vagyunk. Most, hogy már mennek a Sztárban sztár All Stars próbái, mondhatom, hogy Krisztián áll hozzám a legközelebb a műsor szereplői közül

– árulta el az énekes.

Abban azonban nem értenek egyet, hogy jó ötlet lenne-e közösen elénekelniük egy Zámbó Jimmy-dalt. Zámbó Krisztián örülne, ha duettezhetnének, Šrámek viszont ellene van az ötletnek.

Azért nem szeretném, mert semmi szükség rá, hogy elkezdjenek minket összehasonlítgatni. Megint célkeresztbe kerülnénk. Én korábban és most is Peter Šrámekként kerültem a Sztárban Sztár műsorába, és szeretnék is ezen a vonalon maradni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik