Szórakozás

„Nem tudnak már mibe belekötni, kóstolgatnak” – Peter Šrámek továbbra sem érti, mivel ártott a Zámbó családnak

rtl
rtl
Úgy érzi, Zámbó Krisztiánnal addig volt jó viszonya, míg el nem kezdett sikereket elérni.

Nemrég írtunk arról, hogy A Király című sorozatban is éneklő Peter Šrámek arról beszélt, szerinte kritizálja őt a Zámbó család. Akkor úgy fogalmazott, Zámbó Jimmy családja azt hiszi, a szlovák-magyar énekes elfelejtette honnan jött. Újfent ezzel kapcsolatban szólalt most meg.

Azt hiszik, hogy a Zámbó Jimmy helyébe akarok állni. Ami nevetséges, mert Zámbó Jimmy van, volt és lesz, én Šrámek Péter vagyok. Én nem tehetek arról, hogy bennem valamilyen szinten hallják az emberek a Jimmyt. Amikor ide kerültem Magyarországra, tény és való, Jimmy-dallal jöttem. Nem beszéltem magyarul, imádtam őt. Mai napig rajongok érte.

Šrámeknek a legjobban az fáj kritikaként a Zámbó családtól, hogy szerintük az énekes nem vállalja azt, hogy Jimmy által lett ismert. Szerinte ez nem igaz, mert minden interjúban elmondja, hogy Jimmy-dalokkal jött Magyarországra.

Nem tudnak már mibe belekötni, próbálnak kóstolgatni. 25-én beszéltem Krisztiánnal, felhívtam őt, másfél órán át beszéltünk, ezeket a dolgokat letisztáztuk. Erre két hét után látom, megint próbál kóstolgatni a kommentelők előtt. (…) Mindenhol szépen, tisztelettel beszélek róluk, mi jóban voltunk a Krisztiánnal is, addig, amíg nem kezdtem jobban sikeres lenni. Az a véleményük, elfelejtettem, honnan jöttem. Tisztelem őket, mint Jimmyt, teszem a dolgomat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik