Élet-Stílus

Dóra Béla a Varga Viktor elleni meccséről: Húztam magamhoz, mint anya a csecsemőjét

rtl
rtl
Láttunk már szemre tetszetősebb bunyót is.

A vasárnapi Sztárbox szoros meccseket hozott, ilyen volt Varga Viktor és Dóra Béla összecsapása is, ahol döntetlenre hozták a bírók a meccset, végül az énekest juttatták tovább. Nem volt egy élvezetes bunyó, ennek Rácz Jenő is hangot adott:

Milyen ez a meccs, gyerekek? Ütnek, rúgnak mindent, amit látnak.

Tény, hogy az énekes és a színész többször ölelték egymást a ringben, komoly bokszmeccshez képest jóval többször történt meg ez a jelenetsor. Erről Dóra Béla úgy nyilatkozott a story.hu-nak, hogy eltaktikázta magát.

Tény, hogy a kelleténél többször fogtam rá Viktorra, úgy húztam magamhoz, mint egy anya a csecsemőjét, de ez egy tudatos lépés volt a részemről. Nagyon elfáradtam, szerettem volna egy kis szusszanásnyi időt nyerni, de eltaktikáztam magam

– mondta a színész, akit a ringbíró többször figyelmeztetett szabálytalanság miatt.

Kapcsolódó
Döntetlen, sarokba szorítás, technikai KO – képeken a Sztárbox harmadik negyeddöntője
Vasárnap három férfi súlycsoportban rendeztek versenyeket a Sztárbox harmadik adásában. Könnyűsúlyban Varga Viktor és Dóra Béla csaptak össze egymással, nehézsúlyban Pulai Imre és Király Péter léptek ringbe, középsúlyban pedig Veréb Tamás és Törőcsik Dániel mutatták meg egymásnak és a nézőknek, mit tudnak. Galéria.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik