Élet-Stílus

Tóth Gabi vallomást intézett párja felé: „Köszönöm, babája! Ha tudnák, amit mi…”

tv2
tv2
Követőinek szemeibe könnyek szöktek, írták az énekesnőnek.

Érzelmes, hosszú posztban intézett vallomást Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence felé. Az énekesnő kitért ebben a Sztárban sztár All Stars című műsorra is, amiben versenyez, érzése szerint sűrűsödnek az ottani feladatai, gördülnek elébe akadályok, de a Fricska táncosa „fogja a kezét, hisz benne, és öleli a legnagyobb problémák közepette is”.

Aztán arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni… Veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges. El kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság, és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet. Azt hittem, nekem csak annyi jár. Aztán megmutattad, hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek.

Posztját a jövőbe tekintve úgy zárja: „Nem tudom, mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném, ha te benne lennél! Köszönöm, babája! Ha tudnák, amit mi… Szeretlek! Most már tudom és ki merem mondani: megérdemlem!”

Az énekesnő azután jött össze a táncossal, hogy szakított korábbi férjével, Krausz Gáborral. Tóth és Papp a kapcsolatukat 2023 novemberében vállalták fel hivatalosan is a TV2 stúdiójában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik