Élet-Stílus

Németh Kristóf és Orbán Viktor megegyeztek, hogy tavasszal újra összemérik a bicepszüket

Hargitay Olivér / RTL és Varga Jennifer / 24.hu
Hargitay Olivér / RTL és Varga Jennifer / 24.hu
Előkapják majd a centit!

Sztárboxos meccse előtt Németh Kristóf Kötcsén csinált bicepszes képet Orbán Viktorral. A miniszterelnök TikTok-oldalán posztoltak a találkozásról, ahogyan arról is, milyen egyezséget kötött az államfő a Barátok közt egykori színészével. „Tavasszal kapjuk elő a centit! 😉” – ezzel a felirattal tették ki a szóban forgó videót.

Orbán TikTokján a Balázsék című reggeli rádióműsor egy részletét osztották meg, amelyben Sebestyén Balázs azt kérdezte Némethtől, kapott-e valami hasznos tanácsot a „főnitől” a bokszmeccs előtt, ahol Lmen Prala volt az ellenfele.

Nekem a vezérszurkolóm azt mondta, hogy örüljek annak, hogy nem vele lépek ringbe. Egyébként ennek örültem, több szempontból is. Ott nehéz lett volna győztesként kijönni, az biztos. Ő azt mondta, hogy neki az a véleménye, hogy aki nem véres, az nem küzdött rendesen. Tehát, hogy menjek ezzel a mentalitással

– mesélte Németh Kristóf, aki azt is elárulta, hogy kettejük bicepszversenyének lesz folytatása.

Azt még el kell mondjam, hogy ugye volt ez a bicepszverseny, és most az a megállapodás, hogy tavasszal újra összemérjük, és akkor majd meglátjuk, hogy addig ki mit fejlődik, úgyhogy itt van egy kihívás, egy sportos kihívás. Én ezt kifejezetten megtisztelőnek érzem.

Orbán Viktor egyébként másfél év után nemrég újra elkezdett edzeni, kettlebellel dolgozik. Erről bővebben alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Orbán Viktornak a pacalról sem kell lemondania, ha helyesen és kitartóan kettlebellezik
A miniszterelnök azt mondta, hetente négy-öt napot sportol az orosz módszer szerint, az általunk megkérdezett szakember szerint ez már haladó szintnek számít. Már amennyiben a kormányfő helyesen választ súlyt, és minden gyakorlatot megfelelő módon végez el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik