Élet-Stílus

John Cena elárulta, hogyan közölte feleségével, hogy nem akar gyereket

Massimo Insabato / Archivio Massimo Insabato / Mondadori Portfolio / Getty Images
Massimo Insabato / Archivio Massimo Insabato / Mondadori Portfolio / Getty Images
Noha Guinness-rekorder abban, hogy gyerekek kívánságait teljesítse Amerika-szerte.

Nemrég bejelentette, hogy visszavonul a pankráció világából, mi pedig portrécikket is közöltünk John Cenáról. Abban nem volt benne az a magánéleti aspektus, melyről most beszélt a színész-pankrátor egy podcastműsorban, szemlézte a PageSix.

Cena elmondta, hogy a kezdetektől nagyon őszinte volt feleségével, Shay Shariatzadeh-vel azzal kapcsolatban, hogy nem szeretne gyereket.

Néhány kellemetlen beszélgetéssel kezdtem. Ezek már az első vagy második randevún előjöttek. Nagyszerű, hogy mindketten bele tudtunk helyezkedni ezekbe a kellemetlen pillanatokba, hisz meg kellett oldanunk, hogy felépíthessünk egy alapot. Mi egy beszélgetéssel kezdtük arról, hogy mi a családunk definíciója. Ez segített abban, hogy csapatként kijelöljünk egy utat magunknak.

Cena azt mondja, senki ne felejtse el azt, hogy mindenkire vár egy olyan társ, akinek ugyanolyan értékei vannak, még úgy is, ha azt eleinte nehéz megtalálni.

Az 1980-ban alapított Make-A-Wish Foundation egy olyan amerikai szervezet, ami súlyos beteg gyerekek kívánságait teljesíti: például találkozhatnak kedvenc színészeikkel, de akadnak olyan kívánságok is, amikor a mindenkori amerikai elnökkel szeretne egy-egy gyerkőc találkozni. Az alapítvány mindennapjaiba 2002-ben lépett be John Cena, akkor teljesítette az első gyerek kívánságát, mostanra több mint 650 ilyen találkozója volt, amivel abszolút csúcstartó a Make-A-Wishnél, sőt, Guinness-rekorder is.

Kapcsolódó
Olyan népszerű sosem lesz, mint a Szikla, de érthető, miért őrül meg Amerika John Cenáért
A pankrációtól 2025-ben visszavonulót fújó John Cena Hollywood egyik legszórakoztatóbb alakja: akciófilmekkel kezdte, ma már klasszikus vígjátékszínész, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy Dwayne Johnson népszerűségét sosem fogja igazán veszélyeztetni és Dave Bautistának sem lesz konkurenciája a legnagyobb szuperprodukciókban. Hírnevét teljesen másra fordítja Cena, aki pucéran adott már át díjat az Oscaron is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik