Élet-Stílus

Szarvas Andi a vőlegényéről: Zsolti már a harmadik randinál azt mondta, hogy én leszek a felesége

TV2
TV2
A múlt hónapban jegyezték el egymást.

Szarvas Andi július végén osztotta meg követőivel az Instagramon, hogy párja eljegyezte őt. Az egykori szépségkirálynő most a Fókusz stábjának adott interjút, melyben a vőlegényéről és a lánykérésről is mesélt.

Elárulta, hogy kedvesével tavaly májusban ismerkedtek meg, és a nyáron jöttek össze. Bevallása szerint az előző jegyessége felbontása után inkább magára koncentrált a megismerkedésük időszakában, burkot húzott maga köré, mondván: ismerkedik, de nem tud semmit ígérni. Zsoltival viszont ez a burok hamar ledőlt, Szarvas pedig nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért egymásra találtak.

Zsolti már a harmadik randinál azt mondta, hogy én leszek a felesége, és ő már nem is tudná mással elképzelni. Egyébként nagyon hamar egymásra találtunk és éreztük, hogy összetartozunk.

Mint mondta, párjával sokat beszélgettek az eljegyzésről és a közös terveikről, így számított arra, hogy hamarosan megkérheti a kezét. Ám mivel az elmúlt időszakban igen sűrű volt az életük, nem gondolta, hogy a férfi erre fókuszál majd. Tervének egyébként több előjele is volt:  például megmutatta Szarvasnak a gyűrűjéről készült videót, amit az ékszer készítője osztott meg a TikTokon, megkérdezve tőle, tetszik-e neki, mielőtt pedig sor került volna a lánykérésre, érzelmesebb volt a megszokottnál.

A nagy kérdésre végül Monte-Carlóban került sor, séta közben.

A riportban Szarvas Andi azt is megosztotta, hogy jövő nyárra tervezik az esküvőt Thaiföldön, de még egy hagyományos vidéki lagzi is szóba jöhet. 4-5 év múlva pedig úgy véli, már két gyerek szülei lesznek a párjával.

A Farm VIP egykori szereplője a múlt héten a Reggeliben is beszélt esküvői terveiről. Akkor úgy fogalmazott: nagyon sokba kerül, és nem tudja, hogy megéri-e.

Kapcsolódó
Szarvas Andi az esküvőjéről: Nagyon sokba kerül, és nem tudom, hogy megéri-e
Hajlik afelé, hogy külföldön esküdjön meg, mert szerinte az jobban megéri anyagilag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik