Élet-Stílus

Ördög Nóra elmondta, volt-e valaha féltékeny valakire a szakmájából

TV2
TV2
Szerinte rendszeres, hogy össze akarják ugrasztani a riválisnak gondolt műsorvezetőnőket.

Ördög Nóra lesz Lékai-Kiss Ramóna vendége a TV2 Titkok Ramónával szerdán megjelenő részében. Az új epizód előzetese szerint Lékai-Kiss a műsorfelvételen arról is kérdezte Ördögöt, volt-e valaha féltékeny valakire a szakmájából. Az Ázsia Expressz műsorvezetője a kérdés hallatán először azzal viccelődött, hogy Lékai-Kissre, aki kétszer is elhappolta már előle az év műsorvezetője díjat, ám amikor komolyra fordította a szót, nemmel felelt.

Azt hiszem, nem. Ez rendszeres egyébként, hogy össze akarják ugrasztani a riválisnak gondolt műsorvezetőnőket. De én erre mindig azt mondom, hogy közben az, hogy nekünk össze kell tartani, az sokkal logikusabb. Ezt miért nem gondolja senki végig? Hogy milyen kevés ember van, akik ugyanazokat a szituációkat élik át, mint mi. Tehát hogy nekünk pont az a legnagyobb érték

– magyarázta, hozzátéve:

Most a Liptai Claudiától kezdve bárkit mondhatnék, hogy mi tudunk igazán ugyanazokról a dolgokról egymásnak beszámolni és tapasztalatot cserélni. Ez egy annyira szűk kör, hogy gyakorlatilag nincs is más, akivel ugyanazokat a dolgokat meg tudjuk osztani. Miért rivalizálnánk?

– tette fel a kérdést.

Ördög Nóráról legutóbb a múlt hónapban írtunk. A műsorvezető ekkor elmondta, hogyan változott meg a véleménye az örökbefogadással kapcsolatban, illetve hogyan értékeli a Liluval való kapcsolatát.

Kapcsolódó
„Kifejezetten dühös voltam arra, aki felvetette az örökbefogadást” – Ördög Nóra fejében meg sem fordult, hogy nem lehet gyerekük Nánási Pállal
Ma már egészen másként gondol az örökbefogadás lehetőségére, bevallása szerint két évvel ezelőtt a férjével komolyan gondolkoztak azon, hogy magukhoz vegyenek egy hátrányos helyzetű kisbabát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik