Élet-Stílus

Billie Eilish és Snoop Dogg fellépésével zárulhat a párizsi olimpia

Carl Recine / Getty Images
Carl Recine / Getty Images
Fokozottan odafigyelnek majd a biztonságra az olimpia záróeseményén, miután a héten az osztrák hatóságok meghiúsítottak egy terrortámadást Bécsben, Taylor Swift koncertjén.

A megnyitóhoz hasonlóan a jelenleg zajló párizsi olimpia záróeseményéről sem lehet előzetesen túl sok konkrétumot tudni. A Variety azonban úgy értesült,

vasárnap Billie EilishSnoop Dogg és a Red Hot Chili Peppers is fellép majd.

A lap arról ír, az előadók kiválasztása nem véletlen, mindhárman erősen kötődnek a következő, 2028-as olimpia helyszínéhez, Los Angeleshez.

Érdemes megemlíteni, hogy Doggnak számos emlékezetes pillanatot köszönhetünk az idei ötkarikás játékokon: a rapper vitte az olimpiai lángot, majd helyszíni tudósítóként több versenyt megjárt, és még úszóleckéket is vett Michael Phelpstől.

A záróeseményen a fellépések között lesznek előre felvettek és élőben előadottak is. Utóbbi performanszok helyszínén a terrorfenyegetettség miatt lemondott Taylor Swift-koncertek miatt fokozottan odafigyelnek majd a biztonságra. A veszélyre való tekintettel a Variety beleegyezett, hogy nem közli az előadás pontos helyszínét.

Az említett zenészek várhatóan Tom Cruise mutatványa után lépnek színpadra, aminek híre a múlt héten szivárgott ki.

A vasárnapi záróünnepség végén Karen Bass, Los Angeles polgármestere átveszi majd az olimpiai lángot Párizsban, hogy hazavigye magával (feltehetően nem kézipoggyászban).

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik