Kultúra

Snoop Dogg a párizsi olimpia egyik kommentátora lesz

HENNING KAISER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
HENNING KAISER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Nem akárhonnan szerződtetett tudósítót a 2024-es párizsi olimpiára az NBCUniversal, és láthatóan nem feltétlenül a szakmai, sokkal inkább a humorra alapozva tették mindezt: Snoop Doggot szerződtették helyszíni tudósítónak. A rapper július 26-ától fog tudósítani a párizsi olimpiáról, amely az NBC csatornán és a médiacég streamingplatformján, a Peacockon lesz látható.

Az olimpiát nézve nőttem fel, és hihetetlenül izgatott vagyok, hogy láthatom, ahogy a csodálatos atléták a legjobb formájukat hozzák majd Párizsban. A tehetség, az elhivatottság és a nagyságra való törekvés ünnepe ez. Csodás versenyek lesznek, és természetesen beleviszem majd mindebbe a Snoop-stílust. Ez lesz minden idők legemlékezetesebb olimpiája, szóval maradjatok velünk

– idézi a Rolling Stone a rapper közleményét a bejelentéssel kapcsolatban.

A Snoop Doggban rejlő kommentátorzsenit egyébként nem először fedezik fel: nehezen feledhető módon narrált már természetfilmet, de a 2021-es tokiói olimpia alatt is kommentált már sporteseményeket a Kevin Harttal közös műsorában az NBC-n. Molly Solomon, az NBC olimpiával kapcsolatos műsorokért felelős vezető producere hozzátette, hogy ez utóbbi során egyrészt felfedezték a rapperben rejlő „olimpiai aranyérmes kommentátort”, másrészt több milliós nézettséget hozott a csatornának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik