Élet-Stílus

Szegedi Fecsó kihívta egy bokszmeccsre Molnár Áront

RTL
RTL
Molnár vállalta, egy feltétellel. Most megint Szegedinél pattog a labda.

Molnár Áron tavaly megnyerte a Sztárboxot férfi középsúly kategóriában, és annyira megszerette az ökölvívást, hogy a műsor húsz évvel ezelőtti bajnokát, Majkát is kihívta egy mérkőzésre. A tévés rapper visszautasította az ajánlatot, és Sebestyén Balázst javasolta maga helyett, aki szintén nem szeretett volna élni a lehetőséggel.

A minap viszont megjelent Szegedi Fecsó, a Sztárbox legutóbbi nehézsúlyú indulója, és korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben önként vállalkozott Molnár Áron ellenfeléül.

Áron, hallom, hogy kihívtad a Majkát, kihívtad a Balázst, senki nem vállalta. Én újra belevágtam a melóba, gyere, csináljuk! Kihívlak téged, lefogyok 85 kilóra, a súlyodra, és álljunk ki egy férfias küzdelemre! Most van kedvem újra melózni, hajrá!

fogalmazott Szegedi.

Órákon belül megérkezett Molnár videós válasza is.

Szevasz Fecsó! Látom, hogy kihívtál az idei Sztárbox keretében egy bokszmeccsre. Az én súlyom 80-81 kg, nem 85, de mivel imádom a bokszot és baromi jó kihívás lenne veled megmérkőzni, ezért kihívás elfogadva! Benne vagyok, nyomjuk, ütközzünk meg! Négyszer két perc, 14 unciás kesztyűben

– mondta el a színész, aki egy kitételt is szabott, miszerint ha Szegedinek nem sikerül lefogynia a megígért 85 kilóra, akkor adott pénzösszeget kell utalnia a Loupe Színházi Társulásnak, „ezzel támogatva a független, szabad művészetet”.

Így is áll a kihívás? Várom a válaszod! Csá

– zárta mondandóját Molnár Áron.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik