Szórakozás

„Lehetnék olyan, aki felmarkolná a pénzt, szarna mindenre, az első menetben hanyatt vágja magát” – Majka válaszolt Molnár Áronnak

Marjai János
Marjai János
Ajánlott is maga helyett valaki mást.

Molnár Áron a minap bokszolni hívta Majkát, hogy mint két Sztárbox-évad győztes, mérkőzzenek meg egy gálameccs keretében. „Remélem, nem futamodsz meg!” – jegyezte meg a színész.

Nem sokat kellett várni Majka válaszára, aki közösségi oldalán reagált:

Áron! Az ég áldjon meg! Hát most ezt hogy? Vasárnapra ezt mééé találtad ki? Ember! Most jövök a templomból!

Majka hosszabban is kifejtette, miért nem fog megmérkőzni Molnárral:

Végignéztem a bokszos pályafutásod, és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a piff-puff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission: Impossible 8-ban. Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen… És ezt nem tudnám.

A rapper humorosan belengette, hogy Sebestyén Balázst kellene kihívnia a színésznek: „Ha akarod viszont, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged!”

A megszólított Sebestyén Balázs is üzent:

Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal! De ha akarod, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban, a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik