Élet-Stílus

Takarót kért egy utas, úgy összeveszett a stewardess-szel, hogy törölni kellett a járatot

Az utasok kiálltak az alkalmazott mellett, de a gép már más személyzettel indult újra.

Le kellett állítani az Air Canada Marokkóból a kanadai Montrealba tartó járatát, miután az egyik stewardess alaposan összeveszett egy utassal – írja a Mirror. A balhé állítólag azután tört ki, hogy az utas takarót kért. A stewardess üvöltözött vele, megpróbálta eltávolítani a gépről, még azzal is fenyegetőzött, hogy hívja a rendőrséget.

Viselkedj, különben leszállunk! Azonnal szólok a kapitánynak!

– hallatszik a videóban.

A felvétel azzal kezdődik, hogy a légiutas-kísérő már kiabál, az továbbra sem világos, hogy mi robbantotta ki az esetet, ahogy azt sem tudni, hogy pontosan ki volt az az utas, aki a takarót kérte.

Amikor az utasok azt mondták a stewardessnek, hogy hívja ki a kapitányt, ő azt válaszolta, hogy nem akarja, hogy zaklassák a személyzetet.


Az Air Canada azt közölte, hogy a járat egy nappal később, de már más személyzettel indult Casablancából Montrealba.

Nagyon komolyan vesszük ezt az incidenst. Jelenleg felülvizsgálat zajlik, ami után megtesszük a megfelelő lépéseket. Elnézést kérünk ügyfeleinktől, és nagyon sajnáljuk!

– közölte a légitársaság szóvivője.

A közösségi médiában is találgatják, mi lehetett a balhé oka. Egy kommentelő azt gyanította, hogy az utas tiszteletlenül viselkedett a stewardess egyik kollégájával, a léigutas-kísérő csak őt védte, de szinte az összes hozzászóló egyetértett abban, hogy másról szólt ez a vita, mint a takaróról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik