Élet-Stílus

Cristiano Ronaldo a feleségeként hivatkozott Georgina Rodríguezre

Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Hét éve járnak együtt az argentin-spanyol influenszerrel.

Cristiano Ronaldo nemrég egy fitneszmárka videójában tűnt fel, ahol megmutatta az otthoni edzőtermét. A felvétel során egyúttal azt is megemlítette, hogy amikor nem a klubban gyúr, akkor

otthon is szeret edzeni a feleségével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WHOOP (@whoop) által megosztott bejegyzés

A futballista és kedvese, Georgina Rodríguez 7 éve járnak együtt, arról viszont eddig nem számoltak be, hogy összeházasodtak volna – noha Ronaldo a párja életéről szóló 2022-ben megjelent dokusorozatban leszögezte, ezer százalékig biztos abban, hogy egy nap feleségül veszi majd az influenszert, ám akkor azt mondta, még nem jött el az ideje.

A fentebb említett videó megjelenését követően a People felkereste a focista publicistáját, aki érdeklődésükre úgy felelt:

Jelenleg nincs tudomásom arról, hogy Cristiano feleségül vette-e Georginát vagy sem…

Ronaldo és Rodríguez 2017 óta alkotnak egy párt. Öt gyereket nevelnek együtt, köztük két közös lányukat, a hatéves Alana Martinát és a kétéves Bellát, akinek az ikertestvére a születését követően elhunyt.

Kapcsolódó
Georgina Rodríguez nem a felszínes dokusorozat miatt szabadul majd meg a „Ronaldo barátnője” címkétől
„Voltam pincérnő, takarító és eladó is, de most én uralkodom” – hangzott el a bakipardéban az a sor, ami végül nem került bele a Cristiano Ronaldo barátnőjének életét bemutató valóságshowba. Georgina Rodríguez saját szavaival mondja el, mit érdemes tudni róla, beszámolójából viszont épp az érdekes részek maradnak ki. Bár a modell úgy véli, a műsort látva megismeri őt a világ, ahelyett, hogy közelebb kerülne a közönséghez, inkább hiányérzetet hagy maga után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik