Élet-Stílus

Schobert Norbi Rácz Jenőről: Olyan nekem, mint a fiam, látom benne a régi önmagam is

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Barátságukról meséltek, ami közel öt évvel ezelőtt köttetett.

Július 30-a a barátság világnapja, melynek apropóján az rtl.hu hazai hírességeket keresett meg, hogy meséljenek a barátságaikról. A megszólalók között volt Schobert Norbi és Rácz Jenő is, akik akkoriban ismerkedtek meg, amikor Rubint Réka A Konyhafőnökben versenyzett: miután az edző a döntő előtt kiesett, meghívta vacsorára a séfeket, ám a találkozóra végül csak Rácz Jenő tudott elmenni, ekkor ismerkedett meg Schobert Norbival, akivel hamar megtalálták a közös hangot.

Jenő olyan nekem, mint a fiam. Látom benne a régi önmagam is

– mondta a séfről a fitneszuguru.

Mint kiderült, Ráczék amikor tehetik vacsorázni, teniszezni járnak, amikor pedig a séf a Sztárboxra készült, Schobert is segített neki az edzésben.

A sztárboxos szurkolást sose fogom elfelejteni. Nagyon büszke voltam a Jenőre, amikor legyőzte az Istenes Bencét

– emlékezett vissza Schobert Norbi, akinek korábban a fia, ifj. Schobert Norbert is megmérkőzött Istenessel, meccsüket azonban a műsorvezető nyerte, pontozással húzta be a győzelmet.

Amikor arról kérdezték őket, szerintük mi kell egy felnőttkori szoros barátság kialakulásához, mindketten a szeretet és az elfogadás fontosságát emelték ki. A fitneszguru pedig felidézte, hogy a séf akkor is mellette állt, amikor három évvel ezelőtt stroke-ot kapott: barátja a forgatást otthagyva sietett hozzá a kórházba.

Schobert Norbinak lenni nem egyszerű a mai világban, viszont Norbi nagyon tapasztalt, sok mindent megélt már, ezért jó tanár és tükör számomra, hogy milyen ember szeretnék lenni

– fogalmazott Schoberttel kapcsolatban Rácz.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik