Élet-Stílus

Dulin Metta a fesztiválokról: Elsősorban az jut eszembe, hogy tiszta kosz leszek, arra pedig nem vágyom

TV2
TV2
Szívesebben ül ki otthon a teraszára és nézi a csillagos eget, kezében egy almafröccsel.

Dulin Metta a 2022-es Nagy Ő-ben mutatkozott be a TV2 nézőinek, amikor Árpa Attila szívét próbálta meghódítani, tavaly pedig a Kőgazdag fiatalok című valóságshowban tűnt fel.

A fesztiválszezon apropóján most a Ripostnak nyilatkozott a médiaszemélyiség, kifejtve, ő miért nem preferálja a fesztiválos időtöltést. Mint mondja, úgy érzi, ezek a rendezvények teljesen mást korosztályt szólítanak meg, mint amihez ő tartozik.

Sokkal szívesebben választom azt, hogy otthon kiülök a kis teraszomra, hallgatom a madárcsicsergést, nézem a gyönyörű csillagos eget és mondjuk megiszom este egy almafröccsöt. Szóval én ez a chilles típus vagyok, bár azt nem mondom, hogy otthonülő típus, mert szeretek kimozdulni, szeretem, ha élmények, meg új behatások érnek. De valahogy ez a fesztiválozás nekem olyan, hogy elsősorban az jut eszembe, hogy tiszta kosz leszek, arra pedig nem vágyom

– osztotta meg Dulin, aki bevallása szerint eddig egyetlen egyszer látogatott el a Balaton Soundra, azon kívül sosem volt még fesztiválon.

Egyébként én pontosan szemben lakom a Balaton Sounddal, tehát a szél és a víz teljesen áthozza a hangot. De én korábban 5 évig együttéltem egy DJ-vel, aki éjjel élt és otthon zenét írt, tehát folyamatosan szólt valami, úgyhogy én megtanultam úgy aludni, hogy lehet bármilyen hangzavar, rajtam nem fog ki. Egyébként ezért sem érné meg nekem megvenni a bérletet a Balaton Soundra, mert amúgy tökéletesen hallom a nagyszínpad koncertjeit a saját kis teraszomról, beizzítok egy kis diszkógömböt vagy kirakok néhány fényt és szinte olyan, mintha ott lennék

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik