Élet-Stílus

Vilmos herceg elektromos rollerrel közlekedik a windsori kastélyban, az erről készült videóért odavannak a kommentelők

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Többeket meglepett, milyen laza az Egyesült Királyság következő uralkodója.

Csütörtökön került fel a TikTokra egy videó, amin Vilmos herceg látható, ahogyan elektromos rollerrel suhan a windsori kastély területén. A 42 éves brit trónörökös kék pulóvert, fehér inget és napszemüveget visel a felvételen.

A TikTok-poszt alatti hozzászólások túlnyomó része nagyon szórakoztatónak találja a jelenetet, többen kiemelték, hogy milyen vicces a látvány és Vilmos herceg is. „Nem is tudtam, hogy ő ilyen laza” – írta valaki, míg egy másik felhasználó így kommentálta a látottakat: „Ő a következő királyunk, mellesleg.”

@a.n.g.e.l.a_xue_ actually is him#princewilliam #british #freedom #monarchy #prince @Ashley!! ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC

A Sun azt írja, az elektromos jármű segíthet lerövidíteni a 10 perces utat a kastély és a szintén a birtokon lévő Adelaide Cottage között, ahol Vilmos a családjával él. A lap azt is tudni véli, hogy a walesi herceg tavaly szerezte be a járművet, és arra használja, hogy hamar odaérjen apjával, III. Károly királlyal történő találkozóira.

Vilmos hercegnek legutóbb akkor sikerült megmosolyogtatni az internetezőket, amikor nyilvánosságra került róla egy videó, ahogyan Taylor Swift koncertjén táncol.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik