Élet-Stílus

Lola: Láttam, hogy Cristiano Ronaldo zokogásban tört ki, nagyon emberi volt

Zih Zsolt / MTI és Ralf Ibing - firo sportphoto / Getty Images
Zih Zsolt / MTI és Ralf Ibing - firo sportphoto / Getty Images

Portugália kínkeservesen, Cristiano Ronaldo one-man show-ját követően legyőzte Szlovéniát az Eb nyolcaddöntőjében, és hamarosan a francia nemzeti csapattal találkoznak majd. A 39 éves portugál klasszisnak nagyon nem ment a foci, kihagyott egy büntetőt a 2×15 perces ráadásban, miközben látszólag a teljes csapat annak rendelte alá magát, hogy valahogy gólt lövessenek Ronaldóval.

El is tört nála a mécses, és teljesen összeomlott, miközben csapatkapitányként a társak várták volna, hogy vezesse őket a támadó.

Lola a Blikknek mesélt arról, noha a focimeccseket nem nézi, ezt a pillanatot pont elkapta:

Számomra ez egy nagyon emberi megnyilvánulás volt, és azt mutatta, hogy még mindig micsoda győzni akarás munkálkodik benne. Én mindig is nagyra tartottam a portugálok sztárját, hihetetlenül maximalista, az egész pályafutása során ez vitte őt előre. Számomra példaértékű, hogy valaki 39 évesen még mindig ennyire motivált, szívén viseli csapata sorsát, pedig már szinte mindent megnyert a pályafutása során, és anyagilag is elérte a csúcsot.

Az énekes arról is értekezik jegyzetében, kik juthatnak el a fináléig:

Ami a folytatást illeti, szerintem a spanyolok nyerhetik meg a tornát. Amióta az eszemet tudom, őket mindig nagyon dicsérték a látványos, sokpasszos futballjuk miatt. Ezen az Eb-n is ők nyújtották eddig a legjobb teljesítményt, vagyis megérdemelnék a sikert. A kulcs az lesz, hogy a szívós, házigazda németek ellen tovább tudnak-e jutni, ha igen, nem fogja őket senki megállítani.

Kapcsolódó
Ronaldo: Ez a meccs a rendkívüli csalódottságból a rendkívüli örömbe vitt át
A portugál kapitány szerint Ronaldo megmutatta a csapatnak a pályán és azon kívül is, hogy még a legnehezebb pillanatokban sem szabad feladni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik