Élet-Stílus

Szabó Zsófi négyszer öltözött át, miközben a Szerencsekerékben játszott

TV2
TV2
Elsőként egy merészen dekoltált ruhában érkezett meg a stúdióba, ami kevéssé volt alkalmas arra, hogy előrehajolva pörgesse benne a kereket.

A Szerencsekerék péntek esti adásában Szabó Zsófi is játszott: a műsorvezető a forgatás kezdetekor egy gombokkal összefogott, igen merészen dekoltált ruhát viselt, ám hamar bebizonyosodott, hogy az öltözék nem volt a legjobb választás, hiszen többször is előre kellett hajolnia játék közben, hogy megpörgesse a kereket, ami után mindig meg kellett igazítania a ruháját.

Ha engem kérdezel Zsófi, ez a felső tökéletesen lett kiválasztva ehhez a játékmenethez. Promóciós szempontból én köszönöm

jegyezte meg az adás egy pontján a vetélkedőt vezető Kasza Tibi, mire Szabó a következő felvonásban már egy aranyszínű hosszúujjú pólóban és farmerben tért vissza a stúdióba.

Nem sokkal később aztán ismét ruhacserére került sor, a Mokka háziasszonya egy egyszerű fehér felsőre cserélte le a korábban viselt arany pólóját.

A játék végére harmadszorra is átöltözött, ekkor már egy elegáns, vállnélküli ruhában tűnt fel a kerék mellett, de nem sokáig viselte a szettet, a végjátékra ugyanis ismét az első felvonásban látott ruháját vette vissza, a feladványt viszont nem sikerült megfejtenie, így elbukta az addig összegyűjtött pénznyereményét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik