Élet-Stílus

Megkóstolta barátnője anyatejét a spanyol tiktoker, ízlett neki

Az orvosok nem ajánlják példájának követését.

Az anyatej életünk elején a legideálisabb táplálék, amit kaphatunk, viszont a Fehérlófia meséjével ellentétben minimum szokatlan, ha felnőtt korunkban is fogyasztunk belőle – időről időre mégis felbukkannak néhányan, akik szembe helyezkednek a normákkal. Legutóbb Kourtney Kardashian ivott egy pohárral, hogy elmulassza émelygését, azelőtt egy férfiről írtunk, akit a felesége szoptat, egy spanyol tiktoker pedig pusztán kíváncsiságból döntött úgy, hogy megkóstolja egy barátnőjének az anyatejét – írja a LadBible.

A 27 éves Nuria Blanco TikTokra töltött fel egy videót, amelyen belekortyol frissen anyává vált barátnőjének a kitöltött tejébe, majd jelzi, hogy az finom, és nincs mellíze.

@nuriablanco333 Lit era un check que tenia que hacer en mi vida 🤌🏼 alguien mas piensa asi? Hahahahaha testimo @Marta Marsal ♬ sonido original - NURIA BLANCO

A felvételt látva a kommentelők aggályaikat fejezték ki (az olyan magasröptű viccek mellett, mint az „én szívesebben iszom a tartályból”), illetve a szakértők szerint sem bölcs valaki másnak a tejét elfogyasztani felnőttként, ugyanis az fertőzések kockázatát rejti magában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik