Élet-Stílus

Berki Mazsi kislánya és párja kapcsolatáról: Már előfordul az is, hogy apának szólítja

TV2
TV2
A közös gyerek vállalása is szóba került már az influenszer és párja között.

Berki Mazsi párja, Zoltán segítségével neveli két és fél éves kislányát, Berki Emmát.

A párom nyolchónapos kora óta ismeri Emmát. Ennek következtében a lányomnak Zoli irányába alakult ki az apakép. Már előfordul az is, hogy apának szólítja a jól megszokott Csácsá mellett

árulta el az influenszer a Borsnak, majd így folytatta:

Ez azért nehéz, mert amikor anya és apa üzemmódban vagyunk, azok az elvárások, amelyek egy édesanya irányából érkeznek az édesapa felé, nekem nem lehetnek. Tudom, Zolit nem zavarná, de engem igen, hiszen nem ő a gyermekem édesapja. Nagyon-nagyon nehéz ez a helyzet, hiszen nem egy olyan családban élünk, ahol anyának és apának van egy közös gyereke, hanem Zoli, Emma és én mindig együtt vagyunk, ám a párom kislánya nincs mindig velünk.

Az édesanya elmondta, párja gyakran elviszi és hazahozza kislányát a bölcsödéből, sok időt töltenek együtt, nagyon szeretik egymást.

Sokat segít a párom Emma nevelésében, mindezt annak ellenére, hogy ez egyáltalán nem elvárás irányába

– magyarázta Berki, aki arról is beszélt, Zoltánnal nagyon örülnének annak, ha lenne egy közös gyerekük, de egyelőre nem érzik, hogy ennek eljött volna az ideje.

Ha Emma idősebb lesz, előfordulhat, hogy lesz egy kistesója. Most egyelőre önzők vagyunk, szeretnénk minél több időt együtt tölteni. Örültünk volna, ha több időt szánt volna nekünk a sors, de mivel nem így alakult, még az is előfordulhat, hogy kifutunk az időből, és nem lesz közös gyerekünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik