Élet-Stílus

Gallusz Nikolettnek másfél éve van egy udvarlója, akivel magázzák egymást

Bielik István / RTL Magyország
Bielik István / RTL Magyország
A színésznő azt mondja, a magázódásban nem távolságot érez, hanem tiszteletet, levegőt, és a mindenkinek kijáró énidőt.

Gallusz Nikolett 13 évig járt együtt Bártfai Laura fotográfussal, szakításukról tavaly márciusban adott hírt. A színésznő közel egy évvel ezelőtt a Nők Lapjának adott interjújában árulta el, hogy egy férfival ismerkedik, akiről most ismét mesélt a magazinnak.

Másfél éve van egy – így mondom – udvarlóm. Ma reggel sérvműtéten esett át, és amikor kitolták a műtőből, azzal viccelt, hogy igazságszérumot kapott, hiszen, mint tudjuk, műtéti altatás után lehet kiszedni az emberből a legnagyobb igazságokat. »Annyira szeretem magát!« – ezt hajtogatta

– osztotta meg a lappal Gallusz, hozzátéve: nem csak alkalmi volt a fentebb említett magázódás.

Régimódi vagyok. Az előző kapcsolataimban a »helló«, »szia«, »te« megszólítás ment. Számomra valahogy ez egy új éra. Azt mondani, „maga”! Azért is tetszik nekem, mert az önismeret által rájöttem, hogy az őszinteségben is fontos a mérték és az időzítés. Hogy mikor mennyit zúdítunk a másikra. Kinek nyílunk meg. Nekem a magázódás annyira új és kedves! Nem a távolságot érzem benne, hanem a tiszteletet, a levegőt, a mindenkinek kijáró énidőt.

A színésznő a téma kapcsán hozzátette: a magázódásra egyfajta tisztes távolságként tekint, amiből józanul meg lehet látni, ki az udvarlója, ki ő, és mit adnak egymásnak.

Az ember a húszas-harmincas éveiben általában katartikus élményeket keres. Nekem a színházban mindig ott a katarzis. Hűs hegyi levegőre vágyom, nem adrenalinfröccsre. A partnerre is ez vonatkozik. Azt hiszem, most egy olyan időszakba léptem, hogy ezt a fajta közeledést jobban élvezem.

Mint mondja, jelenleg egyedül él, egyedül szervezi a munkáit, ám másfél éve belépett az életébe egy kedves, szerető ember, aki megtiszteli a figyelmével, és akivel minden találkozásnak örül.

Ő civil, eredetileg fizikus a végzettsége, de egészen más területre tévedt. Színházszerető, igazi úriember. Jó hatással vagyunk egymásra. Az előző párommal, Laurával tizenhárom tartalmas, csodálatos évig voltunk együtt. Igazi szimbiózisban éltünk, de úgy látszik, felnőttünk, és továbbléphettünk.

Nők Lapja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik