Élet-Stílus

Bizarr szexbaleset után kórházba került a népszerű Only Fans-modell

Alicia Davis a röntgenképből tudta meg, hogy hol is kötött ki kedvenc segédeszköze.

Meglehetősen kínos baki után került kórházba egy ismert Only Fans-modell – írja a vt.

Alicia Davis megismerkedett egy férfivel, akivel már rögtön az első randevún egy hullámhosszra kerültek. Működött a kémia is, annyira, hogy rövid idő után a hálószobában kötöttek ki. Davis a TikTokon árulta el, hogy az este mégsem egy szép emlékként marad meg benne, mivel „szerencsétlen szexuális balesetet” szenvedett.

@littlebrunettebaddiee Part 1: First date mishap lands me in ER #date #dating #firstdate #firstdategonewrong #datingadviceforwomen #dateideas #datenight #storytime #surgery #viral #viralvideo #viraltiktok #fyp #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #creator ♬ original sound - Alicia

A 32 éves nő szex előtt közölte a férfivel, hogy nagyobb élvezetet okoz neki, ha az együttlét alatt anál dildóval is kényeztetik. Partnere belement, jól is haladtak, ám Davis egy ponton úgy érezte, mintha „kijött” volna belőle a segédeszköz. Tartottak egy kis szünetet, hogy megkeressék a dildót, de sehol nem találták.

Elkezdtük leszedni a takarókat és a párnákat, az ágy alatt is kerestük, de nem volt sehol!

– mondta Davis.

Hosszas keresgélés után jöttek rá, hogy a szexuális segédeszköz vélhetően benne maradt.

A nőt azonnal kórházba vitte partnere, a röntgen után pedig már pontosan látták, hogy hol is kötött ki a dildo. Davist azonnal betolták a műtőbe, ahol két ápoló is megpróbálta kiszedni az eszközt, sikertelenül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alicia Davis (@littlebrunettebaddie2.0) által megosztott bejegyzés


Az mondták neki, el kell altatniuk a műtéthez, hogy Davis teste megfelelően ellazuljon ahhoz, hogy eltávolítsák a tárgyat. A kórház zsúfoltsága miatt Davisnek két napot kellett várnia a műtétre, de végül megszabadult a tehertől.

A beavatkozás után a kórházi személyzet megkérdezte Davist, hogy meg akarja-e tartani a játékát, mire ő azt válaszolta:

Dobják ki, van még otthon!

A modell elmondása szerint a dolgozók nagyot derültek ezen a mondaton, de az egész ottléte alatt lazán kezelték a balesetet, ami sokkal elviselhetőbbé tette számára a megpróbáltatásokat. A szexbaleset viszont olyan mély nyomokat hagyott benne, hogy elmondása szerint hónapokba telt, neki, mire újra használni tudott egy dildót.

Mostanában sokkal óvatosabb vagyok

– nyugtatott meg mindenkit, de arra nem tért ki, hogy ez pontosan mit jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik