Élet-Stílus

Sydney van den Bosch: 903 napja műtöttek, és 9 nap múlva újra ott leszek

TV2
TV2
Két és fél évvel ezelőtt dupla masztektómián esett át.

Sydney van den Bosch több mint két éve hozta nyilvánosságra, hogy 2021 decemberében dupla masztektómián esett át. Egy speciális vizsgálat kimutatta, hogy édesanyjával mindketten hajlamosak a mellrákra, miután pedig a mammográfián csomót mutattak ki nála a műszerek, úgy döntött, mindkét mellét eltávolíttatja. Édesanyjával két hónap különbséggel estek túl a beavatkozásokon.

A műtét utáni időszakról az influenszer korábban úgy nyilatkozott, egy teljes fél évre eltűnt, képtelen volt dolgozni, és nem tudott egyedül felvenni egy pólót vagy összefogni a haját, a fájdalomküszöbe viszont mindezek hatására teljesen kitolódott.

A Szerencsekerék szerencselánya most az Instagram-oldalán posztolt a témában:

903 napja műtöttek, és 9 nap múlva újra ott leszek. Hogy féltem-e 3 éve? Nem. Hogy most félek-e: Igen. Mindenki annyi terhet kap a sorstól, amennyit elbír, de kezdem azt érezni, hogy egy picivel többet kaptam a kelleténél

– kezdte írását, majd úgy fogalmazott: „mostanában csak azt mondja, hogy egy gyógyegér nem túl ideális genetikával, de rengeteg szerencsével”.

Hogy miért írom le ezeket a sorokat? Mert másnak is lehet ilyen hajlama, én magam is járok szűrővizsgálatokra, a kétoldali masztektómiám nem azt jelentette, hogy többet nem kell vizsgálatokra járnom, csupán annyit, hogy nyugodtan alhatok. Beszélgessetek a családotokkal, hogy tudjátok, mire kell figyelnetek. 1-1 ilyen vizsgálat nem több idő, mint egy mozi, kávé vagy vacsora. Vigyázzatok magatokra és küldjétek el szeretteiteket, vagy menjetek el együtt 🙏❤️ #countingbackagain ❤️‍🩹

– zárta sorait.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik