Élet-Stílus

Az esküvő után hét hónappal válik Billy Ray Cyrus és 34 éves felesége

Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
Az ok: helytelen házastársi magatartás.

Billy Ray Cyrus megint válik. Miley Cyrus apja tavaly októberben vette feleségül a nála 27 évvel fiatalabb ausztrál énekesnőt, Firerose-t, akivel tíz évvel korábban a Hannah Montana forgatásán találkoztak először. A countrysztár májusban adta be a válókereset, adta hírül kedden a TMZ.

A benyújtott dokumentumokban az áll, Cyrus kibékíthetetlen ellentétek és „helytelen házastársi magatartás” miatt akar válni. A 62 éves énekes kérvényezte, hogy érvénytelenítsék házasságát 34 éves nejével, mert állítása szerint annak megkötésekor megtévesztés történt.

A TMZ szerint Cyrus havi 5000 dollár lakhatási költséget fizet Firerose-nak Tennessee-ben, de csak 90 napig vagy addig, amíg a válás elhúzódik.

Billy Ray Cyrus ezt megelőzően kétszer volt házas. Második feleségével, Tish Cyrusszal 30 évig voltak együtt, öt gyereket neveltek fel, köztük Miley Cyrust és Noah Cyrust. A családban zajló drámákról pár hónapja jelent meg hosszabb cikkünk:

Kapcsolódó
Nézd meg a lányát, vedd el az anyját – Miley Cyrus családjában ez tényleg megtörtént
Miley Cyrus családja az évek során számos botrányba keveredett, de mind közül a legszaftosabb a legutóbb felszínre került sztori, miszerint a családanya a huszonéves lányától csábította el a jelenlegi férjét. Hogyhogy nem készült még reality az életükről?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik