Élet-Stílus

ValóVilág: VV Dudu szabályt szegett a párbajon, így a másnapi kiválasztáson érvénytelenítették a szavazatát

Az utóbbi napokban egymást érik a fordulatok a villában.

Gyorsan zajlanak az események a ValóVilág 12-ben:

  • a múlt heti kiválasztott, VV Csaszi VV Dudut akarta párbajra hívni, mivel azonban ezt előzetesen elárulta egy villatársának – amit nem szabadott volna –, ezért őt nem választhatta párbajellenfelének, így VV Kikidit hívta ki.
  • Kettejük párbajára azonban sosem került sor, mivel VV Csaszi egy nappal korábban feladta a játékot és elhagyta a villát arra hivatkozva, hogy kint tartózkodó barátnője fontosabb neki, mint a verseny.
  • Az eredeti kihívó távozása miatt villámgyorsan tartottak egy új kiválasztást, ahol VV Verára került a legtöbb jel. Neki rövid időn belül döntést kellett hoznia, kit szeretne kivinni párbajra. Úgy határozott, VV Dudut hívja ki, akit korábban VV Csaszi is akart, ám mivel ezen tervét (a villaszabályzatot megszegve) idő előtt elárulta, erre nem adódott lehetősége.
  • A vasárnapi párbajon végül VV Vera maradt alul, VV Dudu mehetett vissza a villába a többiekhez.

Hétfő este megtörtént a következő kiválasztás, ahol ismételten egy szabályszegés miatt módosult, hogy ki megy legközelebb párbajozni. Elsőre VV Valen kapta a legtöbb jelet társaitól, de ekkor Megyeri Csilla műsorvezető bejelentette, hogy VV Dudu szavazata érvénytelen, mivel szabályt szegett.

A párbajon senki nem érintkezhet a családtagjaival, barátaival, nem lehet kirohanni anyához, apához, testvérhez, baráthoz. Biztosan nagyon nehéz ezt megállni, de benne van a szabálykönyvben, és te ehhez nem tartottad magad

– mondta Megyeri VV Dudunak, majd elmondta, hogy VV Dzsigeri aznap szerzett előnye azzal jár, hogy ő viszont még egy jelet tehet valakire. A villalakó úgy döntött, a VV Valen és VV Ádi közötti holtversenyt szünteti meg, jelét utóbbira rakta, aki ezzel megkapta a kiválasztottságot jelző zöld kendőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik